Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol - Son Dakika
Güncel

Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol

Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol

Salonda ekol Beşiktaş Hentbol Beşiktaş'ın kupa fabrikası hentbol takımı Ülkemizi bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı oyuncuları hedeflerinin artık avrupa kupası kazanmak olduğunu söylediler Beşiktaş Kulübü'nün en başarılı branşlarından olan ve kazandığı kupalar ile kulübün kupa fabrikası haline gelen Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı geçen hafta aldığı Süper Kupa ile Erkekler Hentbolda 1 sezonda 3 kupa alma başarısı gösterdi.

07.09.2015 11:20

Salonda ekol Beşiktaş Hentbol

Beşiktaş'ın kupa fabrikası hentbol takımı

Ülkemizi bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı oyuncuları hedeflerinin artık avrupa kupası kazanmak olduğunu söylediler

Beşiktaş Kulübü'nün en başarılı branşlarından olan ve kazandığı kupalar ile kulübün kupa fabrikası haline gelen Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı geçen hafta aldığı Süper Kupa ile Erkekler Hentbolda 1 sezonda 3 kupa alma başarısı gösterdi.

Toplamda 11 Lig Şampiyonluğu, 10 Türkiye Kupası ve 11'de Süper Kupa kazanma başarısı gösteren Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı son 7 sezondur şampiyonluğu kimseye bırakmıyor. Ülkemizi bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı oyuncuları hedeflerini ve başarılarını anlattılar.

KUPANIN OLDUĞU HER YERDE BEŞİKTAŞ HER ZAMAN VARDIR

Geçen sezon Hentbol Şampiyonlar Ligi grup maçına çıkan Beşiktaş'ın ilk golünü atarak, takımının bu şampiyonadaki ilk golünü atma başarısını gösteren tecrübeli oyuncu Ramazan Döne Süper Kupayı kazanmalarının ardından açıklamada şunları söyledi

Çok mutluyuz yani yaklaşık olarak bir aydır özellikle bu Süper Kupa için hazırlanıyoruz. Onu en iyi şekilde mücadele ederek kazandık, kulübümüze bir kupa daha kazandırdığımız için çok mutluyuz. Artık bundan sonra önümüzdeki hafta başlayacak lig maçları ve ondan sonra oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarına hazırlıklarına bugün itibariyle tekrar başladık. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz.Camiamıza hedeflediğimiz kupaları tekrar kazandırmak istiyoruz

Adeta kupa fabrikası haline gelen Beşiktaş Hentbol takımının bu başarısının ardındaki sır ne sorusuna tecrübeli oyuncu Kupanın olduğu her yerde Beşiktaş her zaman vardır. Biz her zaman bunun için mücadele ediyoruz.Yani kupa kazandırdığımız için mutluyuz tabii.İnşallah bundan sonra kupaları yine tek tek kazandırmak istiyoruz dedi.

Taraftar hakkında da yorumlarda bulanan Ramazan Döne İlk olarak geçen yıl biz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettik.Seyirci olarak açıkçası bence,iyiydi.Bizim açımızdan iyiydi.Bu sene işimiz daha da zor,daha zor bir gruba düştük açıkçası.Taraftarımıza çok ihtiyacımız var.İnşallah 19'unda başlayacak serüvende onları da yanımızda görmek istiyoruz hem İzmit'te,ilk haftamızı İzmit'te oynayacağız geri kalan burada Sinan Erdem'de oynayacağız Oradaki maçlarda bizi desteklesinler yeter biz onlarla daha güzel maçlar çıkartıyoruz zaten şeklinde konuştu.

İLERLİYEN ZAMANLARDA AVRUPA'DA KUPA KALDIRABİLİRİZ

Beşiktaş Mogaz Hentbol takımında 2. sezonunu geçirecek olan ve oynadığı başarılı oyun ile geçen sene Şampiyonlar Ligi'nin en başarılı pivotları arasında aday gösterilen Tolga Özbahar ise Mutluyuz tabi ki sezona kupayla başlamak çok güzel bir şey.Bizim hedefimiz zaten her sene üç kupa ve Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek ki İnşallah zaten ilerleyen zamanlarda Avrupa'da kupa kaldırabiliriz. Belki biz görürüz ya da görmeyiz bilmiyorum ama İnşallah Beşiktaş camiasına güzel bir kupa getirebiliriz Avrupa'da. şeklinde konuştu.

Taraftarın desteğini her maç beklediklerini belirten Tolga Mutluyuz, sezon başından beri bunun için çalışıyorduk. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Hele hele son maç Ankarada'daki maç için taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz hepsine. Hepsinin ellerine,ayaklarına sağlık inanılmaz bir taraftar vardı. Spor, bir görsellik ve şölen sonuçta taraftar olduğunda daha böyle izlenebilir bir potansiyel oluyor. İnşallah her maç dolu tribünlere oynarız. ve bununla zaten daha motive oluyoruz. İnşallah her maçı doldururlar, böylece her şey çok daha güzel olur bizim için dedi.

BU YIL BAŞLARKEN DE BİZİM HEDEFİMİZ YİNE TÜRKİYE İÇİNDE ÜÇ KUPAYDI

Siyah Beyazlı takımın bu sezonki yeni transferlerinden olan Mehmet Demirezen ise Beşiktaş Mogaz ile çıktığı ilk resmi maçta Kupa almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Mehmet Demirezen Yıllardır zaten hem Lig, hem Süper Kupa hem de Türkiye Kupası'nda her zaman Beşiktaş, tüm kupaları tek eline almış durumdaydı. Bu yıl başlarken de bizim hedefimiz yine Türkiye içinde üç kupaydı. Birincisini aldık, bunu başardık şu an. Nasip diğerlerine ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi ile alakalı olarak da Şu anki ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Tabii rakiplerimiz oldukça zorlu,dünya çapında Avrupa çapında isim yapmış takımlar ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Çıkıp elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz. İlk hedefimiz gruptan çıkmak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement