Şampiyon Çaykurspor Erzincan Yolunda - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şampiyon Çaykurspor Erzincan Yolunda

Şampiyon Çaykurspor Erzincan Yolunda
09.05.2011 09:27

Türkiye Amatör Ligi 1. Kademe müsabakaları U19 Türkiye Şampiyonası grup maçları hazırlıklarını tamamladı.

74 ilden 137 takımın katılacağı 1.Kademe müsabakalarında, Çaykurspor takımı, Erzurum, Erzincan, Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, takımlarıyla yapacağı müsabakalarda Rize U19 lig birincisi Çaykurspor temsil ederek, Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele verecek. Yine U19'da liginde Rize ikincisi olan Filizçay spor'da aynı tarihler arasında Trabzon şehrinde, Samsun, Erzurum, Sivas, Giresun illeriyle yapılacak olan müsabakalarda şehrimize şampiyonluk kazandırmak için mücadele edecekler.

Rize'de U19 Amatör Liginde birinci olan Çaykurspor ve ikinci olan Filizçay sporun, Erzincan ve Trabzon şehirlerinde yapılacak olan 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 24 takım 6'şar takımlı 4 grup merkezinde 2. kademe müsabakalarını oynayacak. Finale kalan 4 grup birincisinin eleme usulü oynayacakları müsabakalar sonunda U19 Türkiye Şampiyonu belirlenmiş olacak.

Çaykurspor Kulübü U19 Antrenörleri Abdurrahman Serdar ve Ali Rıza Sarı yaptıkları ortak açıklamada,"Altyapıya vermiş olduğumuz önemin semeresini her yıl yaşamaktayız. Bütün gayretimiz Rize'mize ve Türk futboluna her yönüyle örnek ve başarılı sporcular kazandırmaktır. İnşallah Erzincan'da yapılacak olan müsabakalarda finale kalarak Rize'mize, amatör severlere ve yeni Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu'na Türkiye Şampiyonu sevincini yaşatmak istiyoruz. Bizlere bu çalışmalarımızda destek olan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ve bu başarıyı bizlere yaşatan Çaykurspor ve Filizzçayspor takımlarımızın genç sporcularıyla her yönüyle gurur duyuyoruz."dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Çaykurspor Erzincan Yolunda - Son Dakika


Advertisement