Şampiyonlara Başkan'dan Ödül - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlara Başkan'dan Ödül

Şampiyonlara Başkan\'dan Ödül

Keskin, İstanbul ve Türkiye çapında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren milli sporculara makamında ödül verdi.

03.04.2012 12:58

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İstanbul ve Türkiye çapında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren milli sporculara makamında ödül verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Türkiye ve İstanbul çapında düzenlenen Kickboks ve Tekvando müsabakalarında dereceye giren milli sporcuları ödüllendirdi.

Başkan Keskin, 5-10 Mart tarihleri arasında Kırşehir'de yapılan "Full Contact Türkiye Şampiyonası"nda, Kickboks'ta 57 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Nurettin Sekmen, 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Abdülhamit Erol ve 48 kiloda Tekvando İstanbul ikincisi olan Mücahit Keçeli'yi makamında ağırladı.

Sultanbeyli Turhan Feyzioğlu Meslek Lisesi öğrencisi olan 3 sporcuyu, katıldıkları şampiyonalarda rakiplerini tek tek nakavtla yenerek kazandıkları başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Keskin, Sultanbeyli Belediyesi olarak sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Elde edilen her başarıda gururlandıklarını kaydeden Keskin, birinci olan sporcularımıza tam, ikinci olan sporcumuza da yarım altın ve çeşitli hediyeler takdim ederek, milli sporcularımıza başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonlara Başkan'dan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement