Şampiyonlardan Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlardan Kaymakama Ziyaret

Şampiyonlardan Kaymakama Ziyaret

Kupaları ile Kaymakam Feyzullah Özcan'ı ziyaret ettiler.

02.01.2013 08:14

Gençlik Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği 15-16 yaş okullar arası Serbest Güreş Karşılaşmasında Sancaktepe Yenidoğan Çok Programlı Lisesi İstanbul birincisi olmuştu. İstanbul'un birincileri yılın son günü Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.

Minderde İstanbul Şampiyonu olan Sancaktepe Yenidoğan Çok Programlı Lisesi Güreş Takımı öğrencileri kazandıkları kupa ve madalyalarını alarak, antrenörleri Harun Doğan ,Okul Müdürü Makbule Çiçek ve Sancaltepe İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Yıldırım Demirci ile birlikte Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan'ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça samimi havada geçen ziyarette Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan Güreş takımını oluşturan öğrencileri tek tek tebrik etti. Sizlerle gurur duyuyoruz diyen Kaymakam Özcan " İlçemizde eğitime verilen önem bir bir ortaya çıkıyor. İlçemiz öğrencileri sadece güreş ile değil sporun bir çok dalında kupa ve madalyalar kazanmak için mücadele ediyor. Bu çok sevindirici bir gelişme. Eğitim alanında yapılan yatırımlar ne kadar çok olursa başarılar da o oranda artar."dedi.

Yenidoğan Çok Programlı Lisesi Müdürü Makbule Çiçek " İstanbul Birinciliğini kazandığımız için çok mutluyuz ve daha çok çalışacağız" dedi. Atrenör Harun Doğan ise hedeflerinin, Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ziyaretten memnun olduğunu belirterek "Sizlerden yeni başarılar bekliyorum" dedi

Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonlardan Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement