Samsun'da Dolandırıcılık Operasyonu: 7 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Dolandırıcılık Operasyonu: 7 Gözaltı

Samsun\'da Dolandırıcılık Operasyonu: 7 Gözaltı
16.07.2026 16:50

Samsun merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli dolandırıcılıkla yakalandı.

SAMSUN merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 7 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin, banka hesaplarında 87 milyon liralık işlem hacmi olduğu tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internet siteleri üzerinde sahte ürün satışı ile dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik çalışma yürüttü. Soruşturma kapsamında Mersin'de 5, Adana, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve cezaevinde 1'er şüpheli olduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelilerin, banka hesaplarında 87 milyon liralık işlem hacmi olduğu tespit edildi. 14 Temmuz'da düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Diğer yandan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, çok sayıda dijital materyal ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheliden 6'sı, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Dolandırıcılık Operasyonu: 7 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement