Samsun'da Mobil Çözüm Merkezi Kuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Mobil Çözüm Merkezi Kuruldu

Samsun\'da Mobil Çözüm Merkezi Kuruldu
07.04.2026 14:33

Samsun Belediyesi, Havza'da Alo 153 ile vatandaşların taleplerini dinleyip çözüme kavuşturuyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alo 153 Kent Yönetim Merkezi aracılığıyla Havza'da vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla mobil çözüm merkezi oluşturdu.

Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini 7 gün 24 saat karşılamak ve ilgili birimlere ileterek çözüme kavuşmasını sağlamak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Mehmetçik Meydanı'nda Alo 153 Çözüm Merkezi kuruldu.

Daha önceden Alo 153 Çözüm Merkezine talepte bulunan bazı vatandaşlara da talepleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Mobil Çözüm Merkezi Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement