Samsun'da Trafik Kazası: 9'u Öğrenci 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Trafik Kazası: 9'u Öğrenci 11 Yaralı

Samsun\'da Trafik Kazası: 9\'u Öğrenci 11 Yaralı

SAMSUN'da iki otomobil ile öğrenci servis minübüsünün karıştığı trafik kazasında 9'u lise öğrencisi 11 kişi hafif yaralandı.

22.11.2016 16:12

SAMSUN'da iki otomobil ile öğrenci servis minübüsünün karıştığı trafik kazasında 9'u lise öğrencisi 11 kişi hafif yaralandı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, bugün Canik İlçesi Gökçepınar Mahallesi Çayırkent Mevkii'nde meydana geldi. Ayhan K. yönetimindeki 55 APE 13 plakalı kamyonet ile Temel P. yönetimindeki otomobil iddiaya göre yolun buzlu olması sonucu çarpıştı. Kazada Sürücü Temel P. ile kardeşi Erdoğan P. hafif yaralandı. Bu sırada taşımalı sistemle okuyan öğrencileri taşıyan Aydın P. yönetimindeki 34 SM 755 plakalı minibüste kazaya karıştı. Öğrenci servisindeki lise öğrencileri Yener polat (15), Kadir Tepe (17), Mehmet Yıldız (17), Zehra Polet, (16), Mertcan Ödün (15), Serkan Ökten (17) Uğur Oçar (15), Onur Arslan (16) ve Uğur Ökten (16) yaralındı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Trafik Kazası: 9'u Öğrenci 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement