Samsun Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 53 Sağlıkçı Adliyede - Son Dakika
Güncel

Samsun Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 53 Sağlıkçı Adliyede

Samsun Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 53 Sağlıkçı Adliyede

Fetö operasyonunda gözaltına alınan 53 sağlıkçı adliyedeSamsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında İl Sağlık eski Müdür Vekili Dr. Yusuf Köksal'ın da bulunduğu 19'u kadın toplam 53 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

08.09.2016 10:29

Fetö operasyonunda gözaltına alınan 53 sağlıkçı adliyede

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında İl Sağlık eski Müdür Vekili Dr. Yusuf Köksal'ın da bulunduğu 19'u kadın toplam 53 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Samsun merkezli olmak üzere Ordu ve Sivas illerinde bulunan sağlık alanında hizmet veren kamu kurumlarına FETÖ/PDY soruşturması kapsamında operasyon düzenledi. 60 ekip, 250 polisin katıldığı operasyonda, 45 ev ile 10 iş yeri aranarak çeşitli bilgisayar, tablet ve laptopa el konuldu. Geçen 2 Eylül'de gözaltına alınan ve aralarında görevden alınan Samsun İl Sağlık eski Müdür Vekili Dr. Yusuf Köksal, görevden uzaklaştırılan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Osman Katrancı ile görevde bulunan ve görevden uzaklaştırılan psikolog, doktor, ebe, hemşire, sağlık personeli, acil tıp teknikeri ve memurların bulunduğu 19'u kadın toplam 53 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Fetö Operasyonunda Gözaltına Alınan 53 Sağlıkçı Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement