Samsun - Kalp Krizinden Ölen Polise Hüzünlü Veda - Son Dakika
Güncel

Samsun - Kalp Krizinden Ölen Polise Hüzünlü Veda

Samsun - Kalp Krizinden Ölen Polise Hüzünlü Veda

Aileyi Teselli Etmeye Çalışan Polis Memurları da Ağladı

23.02.2011 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AİLEYİ TESELLİ ETMEYE ÇALIŞAN POLİS MEMURLARI DA AĞLADI

SAMSUN'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 20 yıllık polis memuru 43 yaşındaki İsmail Usta için düzenlenen cenaze töreninde eşi ve iki çocuğu ile meslektaşları gözyaşlarını tutamadı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 2 çocuk babası İsmail Usta dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 20 yıllık polis memuru Usta için bugün İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Usta'nın yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Merhum polis memurunun annesi 65 yaşındaki Ayşe Usta, eşi 40 yaşındaki Nigar Usta ve çocukları 11 yaşındaki İrem ve 16 yaşındaki İbrahim Usta törende gözyaşlarını tutamadı. Aileyi teselli etmeye çalışan polis memurları da ağladı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende İsmail Usta'nın özgeçmişi okundu. İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'in konuşmasının ardından okunan dua ile helallik alındı. Daha sonra polis memuru İsmail Usta'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'ne bağlı Vardarlı Köyü'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Kalp Krizinden Ölen Polise Hüzünlü Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement