Samsung, Konyalı Fotoğrafseverler ile Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Samsung, Konyalı Fotoğrafseverler ile Buluşuyor

Samsung, Konyalı Fotoğrafseverler ile Buluşuyor

Türk fotoğraf sektörünün deneyimli fotoğrafçıları, Samsung NX Club platformu etkinlikleri kapsamında Konya'daki fotoğrafseverlerle buluşuyor.

04.04.2014 17:26  Güncelleme: 17:31

Samsung NX Club etkinliklerinin yeni durağı: Konya

Türk fotoğraf sektörünün deneyimli fotoğrafçıları, Samsung NX Club platformu etkinlikleri kapsamında Konya'daki fotoğrafseverlerle buluşuyor.

Türkiye'de fotoğraf sanatı ve sektörünün gelişmesine katkıda bulunmak adına çok sayıda işbirliğine imza atan Samsung Electronics, Türkiye'nin çeşitli illerinde fotoğrafseverlerle buluşmaya devam ediyor. Samsung, fotoğraf dünyasının deneyimli isimlerini, fotoğrafçılığın inceliklerini Konyalılarla paylaşmaya davet ediyor. Etkinlikler kapsamında fotoğraf dünyasının 12 duayen ismini bir araya getiren "Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi" Sergisi, 2 Nisan tarihinde Karatay Üniversitesi'nde ziyaretçilere açıldı. 3 Nisan tarihinde ise, fotoğrafçılık sektörünün köklü derneği İFSAK, Selçuk Üniversitesi'nde fotoğrafseverlerle buluştu. İfsak başkanı Serkan Turaç Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine "Fotoğrafçılıkta Yeni Trendler" başlıklı bir sunum da yaptı.

Samsung Electronics Türkiye Dijital Görüntülemeden Sorumlu Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Güler, NX Club etkinliklerini şöyle değerlendirdi: "Samsung olarak yenilikçi yaklaşımımız ve üstün teknolojimizle pazara yön verirken; bir yandan da çeşitli etkinlikler vasıtasıyla fotoğrafçılık sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Türk fotoğraf dünyasının saygın isimlerini, yurdun dört bir yanından katılan amatör ve diğer profesyonel fotoğrafçılarla bir araya getiriyor ve deneyimlerini paylaşmalarına aracı oluyoruz. Samsung olarak, son teknolojimizin yanı sıra fotoğrafın inceliklerini yeni durağımız Konya'da paylaşıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi.

NX Club platformu, NX Serisi kullanıcılarının bir araya gelerek iletişim kurabildikleri, fotoğrafçılık ve yeni NX ürünleriyle ilgili eğitim programlarını ve fotoğraf severlerin keyifle katılabileceği sosyal etkinlikleri içeren bir platform olma özelliği taşıyor. Samsung, NX Club üyelerine yönelik çeşitli eğitimler, fotoğraf gezileri ve sergiler düzenliyor.

Fotoğrafın 12 duayen ismi, "Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi" sergisi ile Konya'da

Samsung aynı zamanda, fotoğraf dünyasının 12 duayen ismini, "Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi" projesinde bir araya getirdi. Samsung, 12 fotoğraf sanatçısının Samsung NX300'ü kullanarak çektiği fotoğrafları, İFSAK işbirliği ortak bir sergide Konyalı fotoğrafseverlerin beğenisine sunuyor. 2 Nisan tarihinde, saat 11:30 Karatay Üniversitesi'nde açılışı gerçekleşen sergi, 7 Nisan'a kadar ziyarete açık olacak.

Fotoğraf dünyasının deneyimli isimleri işin püf noktalarını paylaşıyor

Samsung, çeşitli illerde düzenlediği etkinliklerle fotoğraf dünyasının deneyimli isimlerini, fotoğrafçılığın inceliklerini paylaşmaya davet ediyor. Etkinlikler kapsamında, fotoğraf dünyasının köklü kuruluşu İFSAK; deneyimlerini paylaşmak üzere 3 Nisan tarihinde, Selçuk Üniversitesi'nde fotoğrafseverlerle bir araya geliyor olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsung, Konyalı Fotoğrafseverler ile Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement