Sanatçılara "Adaletinizin Terazisini Sileyim" Diyen Recep Özel'e Berna Laçin'den Cevap Geldi - Son Dakika
Güncel

Sanatçılara "Adaletinizin Terazisini Sileyim" Diyen Recep Özel'e Berna Laçin'den Cevap Geldi

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen sanatçılara, "Adaletinizin terazisini sileyim" diyen AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel'in sözlerine tepki gösterdi. Laçin, "Herhangi birine "senin ağzını silerim" dersek sıkıntı olmaz değil mi?" ifadelerini kullandı.

10.05.2019 11:09  Güncelleme: 11:18

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel'in '"Adaletinizin terazisini sileyim" sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımlarında bulunan ünlü isimlere yönelik olarak bir paylaşımda bulunmuş ve "Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta 'emir komuta zinciri' gibi! Partiler kapatıldı, sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!" yazmış ve gündeme gelmişti.

Özel'in hedef gösterdiği isimler sosyal medya hesaplarından bu sözlerle ilgili paylaşımlarda bulunurken oyuncu Berna Laçin'den de dikkat çekici bir paylaşım geldi.

LAÇİN'DEN BENZER TEPKİ

Oyuncu Berna Laçin kendileri hakkında yapılan bu çıkışın haksız ve ağır olduğunu düşünerek tepkisini gösterirken Özel'in yaptığına benzer bir benzetme yaparak şunları söyledi:

Terazisini cebindetaşıyanlar, kalp terazisinin aynı anda ne çok haksızlığı tartabileceğinianlayamazlar! Bu arada tüm siyasiler ve yöneticiler dahil , herhangi birine"senin ağzını silerim" dersek sıkıntı olmaz değil mi?

Sanatçılara
Sanatçılara "Adaletinizin Terazisini Sileyim" Diyen Recep Özel\'e Berna Laçin\'den Cevap Geldi

Son Dakika Güncel Sanatçılara 'Adaletinizin Terazisini Sileyim' Diyen Recep Özel'e Berna Laçin'den Cevap Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (153)

  • Ekrem İmamoğlu: Arkadaşlar öncelikle sükunetle bu süreci tamamlamalıyız. Onlar konuşsun HERSEYCOKGUZELOLACAK 42 21 Yanıtla
    Ekrem İmamoğlu: Bu arada ben Ekrem İmamoğlu . Dediğim gibi heryerdeyim vatandaşımın arkasındayım kimse olumsuz düşünmesin daha farklı kazanacağız. Ben 16 milyonun adayıyım. 25 18 Ahsen: Ya Adam mazbatayi almadan anitkabirdeki defteri karaladi..mazbatayi aldi verileri kopyaladi..kim bu adama guvenir 8 18 Ahsene cevap: La adam saat 23:00 da ilan etti kazanamadığı seçimi kazandım diye daha da öte her yere paçavra pankart astı sen ne konuşuyorsun deccal 2 3
  • IM: BOŞ KONUŞANLAR ÇOĞALDI. BU KADINDA BOŞ KONUŞUYOR. 17 39 Yanıtla
  • BİRŞEYLER OLACAK: HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 39 15 Yanıtla
  • hamid: bu kadında konuşuyor iki kere iki sor bilmez 12 39 Yanıtla
  • BİRŞEYLER OLACAK: BEGENEN ARKDAŞLAR ! "HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" SLOGANINI PAYLAŞIRSAK DAHA GÜZEL OLACAK 33 17 Yanıtla
  • BİRŞEYLER OLACAK: HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 36 13 Yanıtla
    cafer: önceden kötümüydü.eğer öyleyse yine sizin için kötü olacak 1 8
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement