Sandıklı'ya Açık Cezaevi Yapılması - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'ya Açık Cezaevi Yapılması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yavuz Yıldırım ile birlikte Sandıklı'da incelemelerde bulundu.

07.04.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yavuz Yıldırım ile birlikte Sandıklı'da incelemelerde bulundu.

Özkaya ve Yıldırım, Sandıklı ilçesine yapılması planlanan açık cezaevi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Afyonkarahisar'a hizmetin artarak devam edeceğini belirten Özkaya, açık cezaevinin seracılık üzerine olacağını belirtti.

Açık cezaevinin kadın ve erkekler için yapılmasına bölgenin ihtiyacına göre karar verileceğini dile getiren Özkaya, Sandıklı- Hocalar yolu üzerindeki eski Fidanlık Müdürlüğünün bulunduğu yerin inşaat için uygun olabileceğini kaydetti.

Özkaya, "Açık ceza evinde seracılık faaliyetleri yürütülecek. Mahkumlar hem sosyal hayata adaptasyon sağlayıp, hem de ülke ekonomisine katma değer sağlanacak." ifadelerini kullandı.

İncelemelere, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yavuz Yıldırım, Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiftçi, Daire Başkanı Adnan Korkmaz, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'ya Açık Cezaevi Yapılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement