Şandır, Başkan Kocamaz’ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şandır, Başkan Kocamaz’ı Ziyaret Etti

Şandır, Başkan Kocamaz’ı Ziyaret Etti

12 Haziran Genel Seçimler Kapsamında Tarsus'ta Bulunan MHP Genel Başkan Vekili Ve Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Şandır, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı Makamında Ziyaret Etti.

12.05.2011 18:02  Güncelleme: 18:03

12 Haziran genel seçimler kapsamında Tarsus'ta bulunan MHP Genel Başkan Vekili ve Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Şandır, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.

Şandır, beraberinde Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş, İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Mersin MHP Milletvekili adayı Mustafa Çömez'le birlikte Başkan Kocamaz'la bir süre sohbet etti.

Tarsus Belediyesinin Türkiye'de örnek bir belediye olduğunu belirten Şandır, "Başkan Kocamaz'ın başarılı çalışmaları bize gurur veriyor. Tarsus, MHP'nin yıldızıdır. Bu başarılı çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şandır, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus'ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini, genel seçimde Tarsusluların partilerini yine birinci yapacağına inandığını söyledi.

Başkan Kocamaz ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1994 yılından bu yana MHP'nin kentte birinci parti olduğunu, 12 Haziran 2011 tarihinde de yine birinci parti olacağını vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şandır, Başkan Kocamaz’ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement