Şanlıurfa'da husumetli aileler emniyet önünde birbirine girdi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da husumetli aileler emniyet önünde birbirine girdi

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden Aslan ve Sarı aileleri, emniyetten çıkarken tekrar birbirine girdi. Silah ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

10.12.2023 15:37  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da sabah kavga ettikleri için birbirinden şikayetçi olan Aslan ve Sarı aileleri emniyetten çıkarken, yine birbirine girdi. Silahların kullanıldığı kavgada 39 yaşındaki Haşmet Sarı öldü, 2 kişi ise yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da iki aile, Emniyet binası önünde birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Olay, Atakent Mahallesi'ndeki Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Sabah saatlerinde kavga eden Sarı ve Aslan aileleri arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından her iki aile birbirinden şikayetçi olmak için Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verdi. Emniyette işlemleri tamamlanan taraflar, çıkışta bekleyen yakınlarının da karışmasıyla ikinci kez tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine bıçak ve silahlarla saldırdı.

Şanlıurfa'da iki aile, Emniyet binası önünde birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

EMNİYET ÖNÜNDE BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Emniyet binası önünde gerçekleşen kavgada bıçakla yaralanan Haşmet Sarı ölürken, Müslüm Aslan ile Haşmet Aslan ise tabancayla yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa'da iki aile, Emniyet binası önünde birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa\'da husumetli aileler emniyet önünde birbirine girdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da husumetli aileler emniyet önünde birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement