Şanlıurfa'da Mustafa Sandal Konserinde Bıçaklı Kavga - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Mustafa Sandal Konserinde Bıçaklı Kavga

Şanlıurfa\'da Mustafa Sandal Konserinde Bıçaklı Kavga

Şanlıurfa'da, Mustafa Sandal'ın Muhabbet Kart Sponsorluğunda Gerçekleştirdiği Türkiye Turnesinin 15'inci Durağında Coşkulu Bir Konser Verdi. Sandal'ı Yaklaşık 500 Kişiye İlgiyle İzledi. Konser Sırasında Bazı Gençler, Arasında Kız Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada Bir Kişi Elinden Bıçakla Yaralandı. Sandal'ı Yakından İzleyen ve Baygınlık Geçiren Bir Hayranına, Ağzında Sigarası ile Müdahale Eden Bir Kişi İse, Polis ve Vatandaşlardan Tepki Gördü.

29.09.2010 16:08

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, Muhabbet Kart sponsorluğunda 18 ili kapsayan Türkiye turnesinin 15'inci durağında Şanlıurfa'da hayranlarıyla buluştu. Polis ve özel güvenlik elemanlarının yoğun tedbir aldığı konsere Sandal, çıkacağı sahneye siyah minibüsle cim sahaya kadar geldi. Saat 21.30 sıralarında başlayan konserde ünlü popçu Mustafa Sandal, birçok şarkısını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Turne kapsamında Şanlıurfa'ya gelmek için bizzat firma yetkililerine kendisinin buraya gelmeyi talep ettiğini belirten Sandal, hayranları tarafından büyük alkış aldı. Sahnede şarkıları kadar danslarıyla da izleyenleri büyüleyen ünlü sanatçıyı izleyen hayranları 'mıce' diye tezahüratta bulundu. Konser öncesi organizasyon şirketi görevlileri fotoğraf makinelerinin flaşlarının Sandal'ın gözünü aldığını belirterek, gazetecileri uyararak fotoğrafların flaşsız çekilmesini istedi. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Mustafa Sandal, ile vokalistleri sahne performanslarıyla göz doldurdu.

BAYILAN VE BIÇAKLANAN OLDU

11 Nisan Şehir Standında verilen konserde Mustafa Sandal'ı görmek isteyen onlarca hayranı sahne önünde yoğunlaşması nedeniyle bazıları bayılan ve fenalık geçirenler oldu. Konserde izleyicilerin arasında bayılan bir genç karga tulumba bir şekilde çıkartılıp cim üzerine yatırıldı. Bayılan genci ayıltmak için gömleği ve atleti yırtılan genç uzun süre kendine gelemedi.Bu sırada ağzında sigarasıyla bayılan genci ayıltmak için müdahale eden arkadaşı ise polis ve vatandaşlar tarafından tepki gördü. Konser ortasında ise henüz kimlikleri saptanmayan iki genç arasında kız meselesi yüzünden bıçaklı kavga çıktı. Kavgada bir kişi elinden yaralanırken, polis bıçaklı saldırganı gözaltına aldı. Bütün bu olayların yaşandığı sırada konser organizasyon şirketi, konser öncesinde 112 acil servis ambulansına haber vermemesi büyük bir eksiklik olarak görüldü.

Ali LEYLAK - Ömer PINAR - ŞANLIURFA - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Mustafa Sandal Konserinde Bıçaklı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement