Şanlıurfaspor Taraftarından Tipioğlu'na Forma - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor Taraftarından Tipioğlu'na Forma

Şanlıurfaspor Taraftarından Tipioğlu\'na Forma

Şanlıurfa'da, Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği tarafından İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'na '63' sırt numaralı Şanlıurfaspor forması ve kaşkolu hediye edildi.

16.11.2016 10:31

Şanlıurfa'da, Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği tarafından İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'na '63' sırt numaralı Şanlıurfaspor forması ve kaşkolu hediye edildi.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Kerim Aktosun ile tribün lideri İsmail Arslan, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'na Şanlıurfaspor takımının kaşkolu ve formasını hediye etti. Üzerinde Veysel Tipioğlu, yazılı '63' sırt numaralı formayı alan Tipioğlu taraftarlara teşekkür etti.

Sporun ruhuna uygun birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile maçlarda takımlara destek verilmesi gerektiğini ifade eden Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, şunları söyledi:

"Şanlı Gençlik taraftarlar bizleri ziyaret ederek Şanlıurfaspor takımının formasını hediye ettiler. Sporun kardeşlik ruhu ve centilmenlik ruhu içerisinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Şanlıurfaspor'u destekleyeceklerdir. Sporun temel esası kardeşlik ruhunu geliştirmektir. Taraftarlar arasında kardeşlik ruhu fazlasıyla olduğunu görüyorum ve sporun ruhuna uygun bir şekilde hareket ediyorlar. Bundan sonra burada olduğum sürece Şanlıurfaspor'un tüm maçlarına gitmeye çalışacağız. Şanlıurfa'da sporun gönlümüzde dilediğimiz yere gelmesinde gayret göstereceğiz. Şanlıurfaspor ve taraftarlarına da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

Şanlı Gençlik Tribün Lideri İsmail Aslan ise şöyle dedi:

"Şanlı Gençlik Derneği ve taraftarları olarak emniyet müdürü Veysel Tipioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Polisle iç içe olmak çok güzel ve bunu Türk halkı olarak 15 Temmuz'da gösterdik. Emniyet Müdürümüzü ve personelleri bu haftaki maça davet ettik."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Emniyet Müdürlüğü

Taraftarların ziyareti

Tipioğlu'na kaşkol ve forma hediyesi

Veysel Tipioğlu'nun konuşması

İsmail Aslan'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

HABER: ÖMER PINAR - KAMERA: ÖMER ŞULUL - ŞANLIURFA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor Taraftarından Tipioğlu'na Forma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement