Sapanca Belediyesi ISO 9001 Belgesi Alıyor - Son Dakika
Güncel

Sapanca Belediyesi ISO 9001 Belgesi Alıyor

Sapanca Belediyesi ISO 9001 Belgesi Alıyor

Sapanca Belediyesi, ISO 9001:2008 "Kalite Yönetim Sistem Belgesi " almaya hak kazandı.

15.11.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi, verdiği ilkeli, kaliteli ve mevzuatlara uygun hizmetlerinden dolayı ISO 9001:2008 "Kalite Yönetim Sistem Belgesi " almaya hak kazandı.

Sapanca halkının memnuniyetinin ve Sapanca'nın gelişiminin, belediye hizmetlerinde kalite ve verimliliğin artırılması ile sağlanabileceğine inanarak, kalite ve verimlilik odaklı yönetim kurma çalışmalarına 2012'nin Ocak ayında başlandı.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz "Toplam Kalite Yönetimi (TKY) anlayışına uygun bir yönetim sistemi oluşturulmak üzere yapılan bu çalışmalar esnasında, belediyemizdeki tüm işve işlemlerde standardın yükseltilmesi, organizasyon yapısının verimli ve etkin hale getirilmesi üzere, belediye bünyesinde ayrı bir çalışma ekibi oluşturuldu. Bu ekip belediye personelinin kalite ve yönetim teknikleri konusunda bilgilendirilmesine yönelik eğitim programları uygulamıştır.

Bugüne kadar geçen süreçte çalışanlar, TKY ve ISO 9001 eğitimi almıştır. Ayrıca bu süreçte hizmette verimlilik, vatandaş memnuniyeti, çalışanların iş tatmini ve sıhhati için çalışma mekânları iyileştirilmiştir. Belediye hizmetlerin tanıtımı ve vatandaşların belediye ile iletişimini kolaylaştırmak adına web sitesi üzerinden şikayet-öneri tabanlı takip sistemi kuruldu. Sapanca Halkının taleplerin ve yürürlükteki mevzuat gereklerini karşılayacak nitelikte oluşturulan Kalite Yönetim Sistemi (KYS), vatandaş memnuniyeti odaklı yapılanmayla verimli uygulanması ve sürekli iyileştirilmesi için ISO 9001 standardının tüm şartları belediyemizin bütün faaliyetlerinde uygulanmaktadır.

Yapılan iyileştirme ve eğitimler sonucunda Sapanca Belediyesi olarak ISO 9001:2008 "Kalite Yönetim Sistem Belgesi" almaya hak kazandık. İlçemiz ve belediyemiz adına hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Belediyesi ISO 9001 Belgesi Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement