Sara Hastası Kadını Arama Çalışmaları Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Sara Hastası Kadını Arama Çalışmaları Sona Erdi

Sara Hastası Kadını Arama Çalışmaları Sona Erdi

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük köyündeki evinden 19 Ocak Pazar akşamı ayrılıp bir daha geri dönmeyen kadının bulunması için 5 gündür süren arama çalışmaları sona erdi.

25.01.2014 13:49

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük köyündeki evinden 19 Ocak Pazar akşamı ayrılıp bir daha geri dönmeyen kadının bulunması için 5 gündür süren arama çalışmaları sona erdi. Kayıp Fatma Demirtaş'a ait herhangi bir ize rastlanmadı.

İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş'ın önderliğinde 35 kişilik arama kurtarma ekibi pazartesi sabahı, Yeniyörük köyü mevkiinde arama çalışmalarına başlamış, salı günü ekipler 125 kişiye çıkarılarak aramalar hızlandırılmıştı. Eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalarda İnegöl ile Yenişehir arasında bulunan köyler, İnegöl'ün mahalleleri, cadde ve sokakları, Karalar köyü, Çeltikçi köyü ve Cerrah beldesi mevkilerine kadar geniş bir saha didik didik edildi. Sara hastası kayıp Fatma Demirtaş'a ait herhangi bir ize rastlayamayan ekipler, 5 gün süren aramalara dün akşam saatlerinde son verdi. Aranan bölgelerdeki vatandaşlara kayıp kadınla alakalı bilgiler verildi. Görenlerin, jndarmaya bilgi vermesi istendi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sara Hastası Kadını Arama Çalışmaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement