Savcılığın Serbest Bıraktığı Koca İki Çocuğunun Annesini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Savcılığın Serbest Bıraktığı Koca İki Çocuğunun Annesini Öldürdü

Savcılığın Serbest Bıraktığı Koca İki Çocuğunun Annesini Öldürdü

*öldürülen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan kocanın ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla karakoldan serbest bırakıldığı öğrenildi.Haber.

28.06.2013 18:55

*öldürülen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan kocanın ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla karakoldan serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber: Ümit TÜRK - Kamera: Uğur ALAATTİNOĞLU İSTANBUL/ DHA

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Eskişehir'de yaşayan Muhterem Göçmen, 5 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle kocası Serdar Göçmen'e boşanma davası açarak biri 12, diğeri 3 yaşındaki 2 çocuğuyla birlikte İstanbul'daki ailesinin yanına yerleşti. Göçmen, Etiler'de Kuaför Cumhur Akyüz'ün yanında manikürcü olarak işe başladı. Serdar Göçmen, birkaç kez çalıştığı yere gelerek barışmak istediğini söyleyerek, boşanma davasını geri çekmesi için Muhterem Göçmen'i ikna etmek istedi. Barışma teklifini kabul etmeyen Muhterem Göçmen iki gün önce ısrarcı davranışları yüzünden karakola giderek Serdar Göçmen'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Serdar Göçmen, ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla karakoldan serbest bırakıldı.

Bugün de eşinin çalıştığı kuaföre gelen Serdar Göçmen, hiçbir şey konuşmadan müşterilerin gözü önünde Muhterem Göçmen'i göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen Muhterem Göçmen olay yerinde hayatını kaybetti. Göçmen'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kuaförde çalışan Yunus isimli çalışan, 'Olayın yaşandığı sırada en köşede çalışıyordum. Çığlık sesi geldi. Patronlarla birlikte gittiğimizde Muhterem bıçaklanmıştı. Adam kaçıyordu. Peşinden koştuk ama araya çok mesafe girmişti" diye konuştu. İşyeri sahibi Ayşegül Akyüz ise 'Daha öncede yanımızda çalışmıştı. Bırakmıştı. Tekrar dönüp yanımızda çalışmaya başladı. Çok üzgünüm. Boşanmak istiyordu, kurtulmak istiyordu eşinden. Ne yazık ki kadınlar korunamıyor" diye konuştu.

Olaydan sonra kayıplara karışan Serdar Göçmen'in bulunmasına yönelik polisin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savcılığın Serbest Bıraktığı Koca İki Çocuğunun Annesini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement