Savcılık, Berna Laçin'e 'İzmir' paylaşımı nedeniyle tahrik soruşturması başlattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Savcılık, Berna Laçin'e 'İzmir' paylaşımı nedeniyle tahrik soruşturması başlattı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Berna Laçin hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan soruşturma başlattı. Soruşturmanın, Laçin'in sosyal medya hesabından yaptığı 'İzmir daha önce de işgal edildi, korkma.' paylaşımı nedeniyle açıldığı belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Berna Laçin hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma başlattı.

Adli kaynaklardan alınan bilgiye göre, soruşturma, Laçin'in sosyal medya hesabındaki "İzmir daha önce de işgal edildi, korkma." paylaşımı nedeniyle başlatıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.