Şebnem Ferah, Yekta Kopan'a Konuk Oluyor - Son Dakika
Güncel

Şebnem Ferah, Yekta Kopan'a Konuk Oluyor

Şebnem Ferah, Yekta Kopan\'a Konuk Oluyor

"Yekta Kopan'la Cumartesi" programının bu haftaki konukları rock müziğinin sevilen ismi Şebnem Ferah, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu aynı zamanda yönetmen, yazar Ayşenil Şamlıoğlu ve başarılı gazeteci Cem Erciyes!

17.04.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRSAK Yasası'nın konuşulacağı program, 19 Nisan 2014, Cumartesi akşamı saat 22.00'de Artı Bir'de.

" Yekta Kopan'la Cumartesi"ne bu hafta; sesi, tarzı ve müziğiyle çok geniş bir kitlede hayranlık uyandıran, müziğe başladığı günden itibaren 8 albüm çalışmasına ve 15'den fazla ödüle layık görülen Türk rock müziği sanatçısı Şebnem Ferah, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu aynı zamanda yönetmen, yazar Ayşenil Şamlıoğlu ve başarılı gazeteci Cem Erciyes konuk oluyor. TÜRSAK Yasası'nın masaya yatırılacağı program, 19 Nisan 2014, Cumartesi akşamı saat 22.00'de Artı Bir'de.

Artı Bir, Cumartesi geceleri kültür/sanat dünyasının bütün renklerine açılıyor! Edebiyatın, sinemanın, tiyatronun, müziğin ve diğer bütün sanat dallarının nitelikli üreticileri tam iki saat boyunca Yekta Kopan'ın konuğu oluyor. Kimi zaman hüzün kimi zaman kahkaha ama her daim "hayat" olan "Yekta Kopan'la Cumartesi", kültür sanat dünyasının sözü sağlam figürleri ile yeni kapılar açıyor ve korkmayan eğlenceli sohbetlere imza atıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şebnem Ferah, Yekta Kopan'a Konuk Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement