Seçime Kadar 'Unutmuyoruz, Buradayız' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Seçime Kadar 'Unutmuyoruz, Buradayız' Eylemi

Seçime Kadar \'Unutmuyoruz, Buradayız\' Eylemi

Bodrum'da çeşitli sivil toplum kuruluşları, Ankara'daki terör saldırısı sonrası 'Unutmuyoruz!

17.10.2015 11:58

Bodrum'da çeşitli sivil toplum kuruluşları, Ankara'daki terör saldırısı sonrası 'Unutmuyoruz! Buradayız!' adlı eylem düzenledi. Seçime kadar her akşam gerçekleştirileceği belirtilen eyleme katılanlar arasında ünlü modacı Cemil İpekçi de yer aldı.

Bodrum'daki çeşitli sivil toplum kuruluşlarına üye bir grup, Ankara'daki terör saldırısını Belediye Meydanı'nda düzenleneceği 'Unutmuyoruz! Buradayız!' adlı eylemle kınadı. Dün saat 19.00'da meydanda toplanan gruba ünlü modacı Cemil İpekçi de destek verdi. Grup arasında oturan İpekçi, şunları söyledi:

"Ankara'da Alevi'si de Sünni'si de vardı. Türkü de vardı. Hepsi sadece barış için toplanmıştı. Barış için düzenlenen bir mitingde onlarca insanın katledilmesi, ölmesi; bu kadar yaralının olması içimizi acıtıyor. Bundan önceki hükümetlerinde çok eksikleri oldu. Ama şu anda açıkça görüyoruz ki hızla insanları birbirlerine düşman etmeye, ırkçılıkla veya inançla farklılaştırmaya çalışıyorlar. İnsanları aptal zannedenler fena halde yanılıyorlar. Çünkü insanlar aptal değil. İnsanlar yavaş yavaş anladılar ki bu farklılaştırmalar bir takım insanların işine geliyor ama insanlar farklılaştırılmak istemiyor."

Yaklaşık bir saat süren eylem katılımcıların sessizce dağılmasıyla sona erdi. Eylemin seçime kadar her akşam aynı adreste sürdürüleceği öğrenildi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seçime Kadar 'Unutmuyoruz, Buradayız' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement