SEDAŞ Etkin İletişim Eğitimine Başladı - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Etkin İletişim Eğitimine Başladı

SEDAŞ Etkin İletişim Eğitimine Başladı

SEDAŞ İl ve Bölge Sorumluları ile yapılan "Etkin İletişim" konulu eğitim programında, şahsi ve kurumsal itibar, protokol kuralları da eğitimin ana başlıkları içinde yer alıyor.

09.09.2013 12:20  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ'ın Elmas Otelde gerçekleştirilen, Eğitim Programı açılışını Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven yaptı. SEDAŞ'ın Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze İl Sorumluları ve İlçelerin Şebeke Operasyon Bölge Sorumluları ile Şebeke Yapım Sorumlularının bir araya geldiği eğitim programında, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Güven, eğitim programı başlamadan önce bölge yöneticilerine yaptığı konuşmada, "Öncelikle sizlerin görev motivasyonunuzun yüksek olması, tehlikeli işler sınıfında çalışan ekiplerinizi olumlu yönde motive etmeniz, verimli bir çalışma içinde sevk ve koordinasyonu sağlamanız gerekiyor. Eğitim süreci sadece sizlere bilgi aktarılmasını değil, aynı zamanda sizlerin görüş alışverişinde bulunmanızı, bir arada farklı bakış açılarını değerlendirmenizi de sağlayacaktır" dedi.

Güven, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce İllerinin İl sorumluları ve İlçe Sorumlularına hitaben konuşmasında, "Dağıtım Şirketi olarak hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmak üzere 7/24 sahada görev yapan ekiplerinizle çalışırken, görev sahamız içinde yer alan tüm müşterilerimiz, resmi kurumlar ve kuruluşlarla da SEDAŞ'ın etkin iletişim sağlamasında sizlerin katkısı çok önemli. İlçelerin bölge sorumlularının bu iletişim süreçlerini gerçekleştirirken, şirket alt kültürüne ait tüm prosedürleri de dikkate alması gerekiyor." dedi.

SEDAŞ CEO'su Güven, iletişimin iş hayatındaki önemi, kurumsal itibar yönetimi ve şahsi itibar yönetimi, etkin iletişim ile protokol kuralları başlıkları altında verilecek eğitimin önemine dikkat çekerek, "SEDAŞ için illerde yapılan koordinasyon toplantılarına katılım, tüm resmi kurum ve kuruluşlarla, Valilikler, Belediyeler ve Kaymakamlıklar ile diyalogların sağlanmasında yöneticilerimiz etkin iletişim süreçlerini işletiyorlar. Sizlerden işlettiğiniz bu kurumsal iletişim süreçlerini daha iyi uygulamanızı, bölgenizde SEDAŞ'ın temsil edilmesi gerektiğinde, bunu çok daha iyi bir şekilde yapmanızı ve bu eğitim kapsamında dikkat çekilecek hususları da gerektiği yerde en iyi şekilde uygulamaya geçirmenizi istiyoruz." dedi.

Tümü Elektrik Mühendisi olan SEDAŞ Bölge sorumlularının katıldıkları eğitim programı 2 gün sürecek ve eğitim sonunda kendilerine katılım belgesi verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Etkin İletişim Eğitimine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement