Sedaş'tan Hizmet Aracı Atağı - Son Dakika
Güncel

Sedaş'tan Hizmet Aracı Atağı

Sedaş\'tan Hizmet Aracı Atağı

2011 ve 2012 yılında alınan araç sayısı 73'e, araç yatırım bedeli 3 Milyona ulaştı

16.01.2012 21:40  Güncelleme: 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ Abonelerine verdiği dağıtım hizmetine daha çok güç katmak üzere, Araç Filosuna, 1 milyon 500 Bin Liralık Yatırım Yaparak Satın Aldığı 37 Adet Aracı daha mobil ekiplerine dahil etti.

Araçların hizmete alınması için SEDAŞ'ın hizmet araçlarını kullanacak personele ve Şirket çalışanlarına araçların tanıtımı ve Şirket üst düzey yöneticilerinin iyi dileklerde bulundukları bir açılış gerçekleştirildi.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "SEDAŞ kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini sağlamak üzere geliştirdiği projeler içinde hizmet araçlarının yenilenmesi konusunda geçen yılda 37 adet araç almış ve yine 1,5 milyon TL yatırım yapmıştı.

SEDAŞ Özelleşmesi sonrasında 2009 yılında filo araçlarıyla yenilediği araç parkına, 2011 ve 2012 yıllarında da SEDAŞ'ın kendi özvarlığı olarak satın aldığı, "73 araç ile 3 Milyon TL yatırım yaptı ve faaliyetlerinde görev yapan mobil ekiplerini daha da güçlendirdi"dedi.

SEDAŞ İcra Başkanının konuşmasıyla başlayan tören, araçların alındığı firma yöneticilerinin araçların anahtarlarını teslim etmesi ve kurdele kesimi ile devam etti. SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, TEİAŞ Grup Müdürü Hikmet Durak, SEDAŞ'ın Dağıtım Direktörü Nusret Altun, Satış Direktörü Yunus Bekircan, Ortak Hizmetler Direktörü Mevlüt Durgaç, Bayraktar Otomotiv Genel Müdürü Levent Bayraktar, TES-İŞ Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, İdari İşler Müdürü Aytuğ Koray Atalay ve Filo Yönetim Uzmanı İsmail Uzun hep birlikte kurdeleyi keserek, iyi dileklerde bulundular.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ'ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde toplamda 20 bin kilometrekarede, Doğudan Batıya- Gebzeden Geredeye kadar 280 Kilometre mesafede yaklaşık 3 Milyon nüfusa hizmet verildiğini belirterek, "SEDAŞ elektrik dağıtım hizmetlerini yerine getirirken manevra kabiliyetini güçlendirmek, mobil ekiplerine hız kazandırmak ve verimli iş temposu için bu araçları satın almayı hedeflemiş ve mevcut araç parkını daha da güçlendirmiştir. Müşterilerimizin taleplerini daha hızlı yerine getirmek için çalışanlarımızın emrine verilecek bu araçlarla kaliteli ve daha süratli bir hizmet sunulmaya çalışılacaktır.

İş aracı olarak Şirketimizin 1 milyon 500 bin liralık yatırım yaparak aldığı 4x4 ve 4x2 Pikaplar, görev bölgemizdeki, il, ilçe ve köylerde Dağıtım Birimlerimizin kesintisiz, kaliteli ve sürekli enerji dağıtım hizmeti vermesine katkı sağlayacaktır. Dağıtım Birimlerimiz bu arazili araçlarla arazide dağıtım hatları ile tesis kontrollerini, kırsal arazide proje etüd çalışmalarını, ölçme ve veri kontrolü ile abone bağlantı, tesisat kontrolü, sayaç değişimi ve kalibrasyon işlerini, kaçak takiplerini de yapacaklardır. " dedi.

SEDAŞ'ın yeni araçlarına ait anahtarların teslim edilmesiyle ilgili yapılan törende, Bayraktar Otomotiv adına anahtar teslimi yapan, Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bayraktar da şunları ekledi: "Öncelikle SEDAŞ'ın hizmet kalitesine verdiği önemi ve görev bölgesinde yaptığı yatırımları takdirle karşılıyor. SEDAŞ gibi kurumsal ve büyük bir firma ile işbirliği içinde olmaktan firmamızda övünç duymaktadır.

Şirketimizin sürekli ve güvenilir hizmeti ile SEDAŞ, doğa ve arazi koşulları ne olursa olsun, hizmet kapsamındaki tüm şehir, ilçe ve köylere en kısa sürede, bu araçlarla seri bir şekilde ulaşabilecektir. SEDAŞ'ın elektrik dağıtım hizmetlerinde kullanacağı bu araçların satın alınması konusunda doğru tercihin yapıldığı kanaatindeyim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sedaş'tan Hizmet Aracı Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement