Şehit Ailelerinden Akademisyenler Bildirisine Tepki - Son Dakika
Güncel

Şehit Ailelerinden Akademisyenler Bildirisine Tepki

Şehit Ailelerinden Akademisyenler Bildirisine Tepki

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, 'Biz bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan akademisyenlere tepki gösterdi.

16.01.2016 13:26

Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, 'Biz bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan akademisyenlere tepki gösterdi. Çiftçi, "Biz şehit aileleri ve gaziler olarak hakkımızı helal etmiyoruz" dedi.

Dernek binasında açıklamada bulunan Çiftçi, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gaziler Derneği olarak terörle mücadelede hükümete ve devlete destek verdiklerini, yapılan operasyonların sonuna kadar devam ettirilmesini istediklerini bildirdi. Çiftçi, şunları söyledi:

"Son günlerde kendilerini akademisyen diye adlandıran bir grup insan yapılan operasyonlar için açıklama yapıyor, terörü meşru, PKK'yı da masum göstermek istiyorlar. Bu olay biz şehit ailelerini ve gazileri çok derinden üzmüştür. Biz bu akademisyenlerin çocuklarımıza eğitim verdiğini ülkesini, devletini, vatanını ve milletini seven genç nesiller yetiştirdiğini zannediyorduk. Bunlar maalesef terörist sevicilermiş. PKK dış ülkelerin taşeronuydu, bu akademisyenler de PKK'nın sözcüsü oldular. Türk milletinin ödediği vergilerle bu devletten aldıkları maaş haram, zehir, zıkkım olsun. Bu akademisyenlerin yaptıkları dağdakilerin kurşunlarından daha tehlikelidir. Bu hainler zannediyorlar ki operasyonları sekteye uğratırız ve güvenlik güçlerimizin moralini bozarız. Türkiye Cumhuriyeti böyle insanlara pabuç bırakacak değildir. Bunların üstesinden gelecektir. Buradan cumhurbaşkanı ve başbakanımıza sesleniyorum, bu akademisyenler gibi devletin çeşitli kademelerinde çalışan vatan haini memurlar, işçiler var. Bu devletten maaş alan vatan hainleri var. Hepsinin gereğinin yapılmasını şehit aileleri olarak devletten istiyoruz."

Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, CHP'nin terörle mücadele konusundaki tutumunu da eleştirdi. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ailelerinden Akademisyenler Bildirisine Tepki - Son Dakika


Advertisement