Şehit Astsubay Anıl Gül'ün Memleketi Eskişehir'e Ateş Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubay Anıl Gül'ün Memleketi Eskişehir'e Ateş Düştü (2)

Şehidin YAKINLARI KAZADA YARALANDIMardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün yakınlarının içinde bulunduğu otomobil Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi yakılarında kaza yaptı.

18.05.2016 17:14

Şehidin YAKINLARI KAZADA YARALANDI

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün yakınlarının içinde bulunduğu otomobil Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi yakılarında kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 14.30 sıralarında Eskişehir-Seyitgazi karayolu Çatören Köyü yakınlarında meydana geldi. Astsubay Anıl Gül'ün şehit olduğu haberini aldıktan sonra Çatören Köyü'nden Eskişehir'e gelmekte olan Namık Gül yönetimindeki 26 NF 885 plakalı otomobil şarampole uçtu. Kazada Namık Gül ile araçta bulunan Sevil Gül ve Nursebe Gül yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi.

Bu arada şehit astsubay Anıl Gül için yarın öğleyin Eskişehir'deki Reşadiye Camii'nde tören düzenlenecek. Şehit astsubay, öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubay Anıl Gül'ün Memleketi Eskişehir'e Ateş Düştü (2) - Son Dakika


Advertisement