Şehit Astsubayın Eşine Şehadet Belgesi Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubayın Eşine Şehadet Belgesi Verildi

Şehit Astsubayın Eşine Şehadet Belgesi Verildi

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Bedri Nayim'in Denizli'de yaşayan ailesine, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 'Şehadet Belgesi' gönderildi.

18.01.2013 17:07

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Bedri Nayim'in Denizli'de yaşayan ailesine, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 'Şehadet Belgesi' gönderildi. Belgeyi, Vali Abdülkadir Demir, şehidin eşi Birgül Nayim'e teslim etti.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ve Belediye Başkanı Ak Parti'li Osman Zolan ile 5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Bedri Nayim'in Mehmetçik Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti. Şehidin eşi Birgül Nayim, çocukları Astsubay Çavuş Yiğit Şahin Nayim ve Yağız Hakkı Nayim ile bir süre görüşen Vali Demir ve ailenin sorunlarını dinleyip, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Vali Demir, daha sonra şehidin eşi Birgül Nayim'e Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu tarafından gönderilen Şehadet Belgesi'ni verip, tekrar başsağlığı diledi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubayın Eşine Şehadet Belgesi Verildi - Son Dakika


Advertisement