Şehit Gökşen Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Gökşen Memleketine Uğurlandı

Şehit Gökşen Memleketine Uğurlandı

Diyarbakır'da PKK'lıların roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Gökşen için tören düzenlendi.

13.08.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Özekli Jandarma Karakol Komutanlığına, düzenlenen roketatar ve uzun namlulu silahlarlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Gökşen için tören düzenlendi.

Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenen törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı ve BHHM'leri Komutanı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, 8. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Deniz Kartepe, 16. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Vali Yardımcıları Taner Bircan, Kürşat Güleryüz, Mimar Sinan Batmaz, Merkez İlçe Kaymakamları, askeri ve mülki erkan katıldı.

Tören Gökçen'in naaşının katafalka koyulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gökçen'in özgeçmişi okundu. 7. Kolordu Komutanlığı'ndan Astsubay Tuncay Metin'in yaptığı konuşmanın ardından İl Müftüsü Burhan İçleyen tarafından da dua okundu. Törenin sonunda şehit Fatih Gökşen'in cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Bahçe ilçesine gönderilmek üzere, hava alanına uğurlandı. Gökşen 40 yaşında, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şehit Gökşen Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement