Şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz'un Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz'un Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un Tokat'ın Zile ilçesindeki babaevinde yas var.Piyade Uzman Çavuş Yavuz'un şehadet haberi, Zile ilçesine bağlı Evrenköy'de yaşayan annesi Firdevs Yavuz'a askeri yetkililer tarafından verildi.

04.09.2016 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz'un Tokat'ın Zile ilçesindeki babaevinde yas var.

Piyade Uzman Çavuş Yavuz'un şehadet haberi, Zile ilçesine bağlı Evrenköy'de yaşayan annesi Firdevs Yavuz'a askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Aile yakınları ve komşular acı haber üzerine şehidin babaevine geldi.

Evrenköy Muhtarı Ertuğrul Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzgün olduklarını söyledi. Şehit Yavuz'un babasını yıllar önce kaybettiğini belirten Özkara, "Şehidimiz 4 kardeş. Ailenin tek erkek çocuğuydu. Şehidimizin bacağındaki varis ya da mantar rahatsızlığı nedeniyle devletimiz 'malulen emekli ol' dedi ancak o bunu kabul etmedi. Bugün de şehit oldu. Şehidimiz 4 yıllık askerdi. Dün gece annesi ile görüşmüş, 'çatışmalar var, ben sizi ararım' demiş." ifadelerini kullandı.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de üzüntülerinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Askerlerimiz şehit eden PKK'lı teröristleri ya tam susturacağız ya kan kusturacağız." dedi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz\'un Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz'un Baba Ocağına Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement