Şehit Polis Memuru Son Yolculuğunu Uğurlandı -2 - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Son Yolculuğunu Uğurlandı -2

Şehit Polis Memuru Son Yolculuğunu Uğurlandı -2

Gaziantep'te şehit polisin evinde yas (2) ŞEHİT POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNU UĞURLANDI Şırnak'ın İdil İlçesi'nde şehit PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatmaları sonucu şehit olan özel hareket polisi Ersin Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.

18.01.2016 18:20

Gaziantep'te şehit polisin evinde yas (2)

ŞEHİT POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNU UĞURLANDI

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde şehit PKK'lı teröristlerin yola döşediği patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatmaları sonucu şehit olan özel hareket polisi Ersin Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.

Şehit polis Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Gaziantep'e getirildi. Şehit polis için Yeşilkent Mezarlığı'nda akşam saatlerinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, milletvekilleri, protokol üyeleri ve şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda kalabalık katıldı. Şehit polisin ayakta durmakta güçlük çeken ve gözyaşı döken babası Cevdet ile annesi Sevim Yıldırım polisler tarafından teselli edildi. Bekar olduğu öğrenilen Yıldırım'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Son Yolculuğunu Uğurlandı -2 - Son Dakika


Advertisement