Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı - Son Dakika
Güncel

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi\'nin 102. Yılı

Kahramankazan ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

19.03.2017 11:52

Kahramankazan ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Kahramankazan Belediyesi ve Dünya Aşıklar Şairler Kültür ve Sanat Derneği işbirliğinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programa, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Dünya Aşıklar Şairler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Yakup Temel, çok sayıda şehit ailesi ve gazi ile aşıklar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda sahneye çıkan aşıklar vatan sevgisini konu alan şiirler okuyup atışmalar yaparak kahramanlık türküleri söyledi.

Aşıkların, Kahramankazan'ın 15 Temmuz'da verdiği mücadeleyi konu alan şiir ve türküleri seslendirdiği sırada katılımcılar coşku ve hüznü bir arada yaşadı.

Salondaki dinleyicilerin ellerindeki Türk bayrakları sallayarak aşıklara eşlik ettiği program sonunda şehit yakınları ve gaziler de sahneye çıkarak aşıklar ile kahramanlık türküleri söyledi.

Programın ardından aşıklar ile şehit yakınlarına plaket ve onur belgeleri takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı - Son Dakika


Advertisement