Şeker Bayram Tatili Toscana’da! - Son Dakika
Güncel

Şeker Bayram Tatili Toscana’da!

Şeker Bayram Tatili Toscana’da!

Oscana Bölgesi'ni görmek isteyenler 30 Ağustos–4 Eylül tarihleri arasında Gazella farkıyla İtalya'ya gidiyor.

19.07.2011 16:10  Güncelleme: 16:21

Doğası, yemekleri ve şaraplarıyla dünyanın en gözde yerlerinden biri, filmlere ve aşklara konu olan Toscana Bölgesi'ni görmek isteyenler 30 Ağustos–4 Eylül tarihleri arasında Gazella farkıyla İtalya'ya gidiyor.

Yıllardır ressamlara ilham vermiş, göz alabildiğince uzanan üzüm bağlarıyla dolu bir manzarayı keşfetmek isteyenler için Gazella Turizm, Şeker Bayramı'nda Toscana turu seçeneği sunuyor. Tur kapsamında, İtalyan Rönesans'ının merkezi Floransa, eğik duruşuyla meşhur Pisa Kulesi, ziyaretçilerini âdeta Ortaçağ'da bir zaman yolculuğuna çıkaran Siena kenti, Güzel Kuleler Şehri San Gimignano gibi görülmesi gereken pek çok yer var.

Düzenlediği gezilerde ziyaret edilen yerlerin kendine has dokusunu ve yaşam tarzını en iyi şekilde yansıtmaya özen gösteren Gazella'nın 30 Ağustos–4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 1350 Euro'luk Toscana gezisi, tur ücreti, ev-havaalanı transferi, gidiş-dönüş uçak bileti, Bologna, Siena, Montalcino, Montepulciano, San Gimignano, Pisa ve Floransa gezilerini, konaklama, kahvaltı ve 3 akşam yemeğini kapsıyor.

Gazella Turizm'in katılımcılarını gezinin başında ve sonunda evlerinden alınıp evlerine bıraktığı en fazla 20 kişilik gruplardan oluşan turları, gezi sırasında önceden belirlenmiş tur ücretine ek maliyet çıkarmaması ve tüm seyahat rotasını en ince ayrıntısına kadar planlaması gibi özellikleriyle benzerlerinden ayrılıyor. Türk Havayolları tarifeli seferleriyle gerçekleşecek Toscana gezisinde katılımcılar iki gece butik otellerde, üç gece ise dört yıldızlı otellerde konaklayacak. Ayrıca, Gazella diğer bütün turlarında olduğu gibi Toscana gezisinde de Tema Vakfı aracılığı ile turda kişi başına düşen karbon salınımına denk miktarda fidan dikecek.

Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan İtalya'nın merkezi diyebileceğimiz Toscana Bölgesi keyifli alışveriş yapmak, lezzetli yemekleri yemek ve en güzel mimariye sahip yapılar arasında dolaşmakla kalmayacak, daha pek çok güzel anı yakalama fırsatı bulabileceksiniz. İşte size birkaç örnek:

Kızıl Şehir olarak anılan ve Bolonez sosu ile tanınan Bologna'da Indipendenza Caddesinde portikoların altında yürüyüş yapma şansını yakalayacaksınız.

Güzel Kuleler Şehri olarak bilinen San Gimignano yakınlarında butik otelde konaklama deneyimini yaşayacaksınız.

UNESCO tarafından Kültür Mirası Listesine alınan Siena'da geleneksel at yarışı Palio'nun yapıldığı Campo Meydanında kahve içmenin keyfini tadacaksınız.

Toscana Bölgesinin en ünlü şarap imalatçılarının bulunduğu Montalcino'da şarap tadımı ve üreticisinden şarabın hikâyesini dinleme imkânına sahip olacaksınız.

Her an yıkılacakmış gibi duran ancak 11. yüzyıldan beri ayakta olan dünyaca ünlü eğik kule Pisa fotoğraflarını çekmeniz için sizleri bekliyor.

Rönesans'ın doğum yeri olan kültür ve mimarisiyle dünyaca ünlü Floransa'nın her biri birer açık hava müzesi gibi olan sokaklarında ve meydanlarında tarihe yolculuk yapmaya ne dersiniz?

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şeker Bayram Tatili Toscana’da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement