Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Uygarlığı Müzesi'nin tanıtan 2 ciltlik kitap yayımladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, geçmişi geleceğe taşıyan önemli bir eseri daha Kayseri kültürünün hizmetine sunduklarını belirtti.
Bugüne kadar 133 basılı eser kazandıran Keyseri Büyükşehir Belediyesinin, 2 ciltlik "Selçuklu Uygarlığı Müzesi" adlı kitapla bası eser sayısını 135'e çıkardığını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:
"Ecdadımızı anlamak, onların bilgilerinden faydalanmak ve dünyaya yön veren ecdadımızı yeni gelen nesillere en iyi şekilde anlatabilmek amacıyla çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Şehrimize ve ülkemize faydalı eserler kazandırmak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz."
Son Dakika › Güncel › Selçuklu Uygarlığı Müzesi Kitaplaştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.