Sendikalardan Belediye Başkanı Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Sendikalardan Belediye Başkanı Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sendikalardan Belediye Başkanı Akdoğan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ali İhsan Daş, Mehmet Avşar ve Şaban Özkaymak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek adaylık başvurusunun hayırlı olmasını dilediler.

07.11.2013 09:21

Türk-İş İl Başkanı Ali İhsan Daş, Hak-İş İl Başkanı Mehmet Avşar ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek adaylık başvurusunun hayırlı olmasını dilediler.

Türk-İş İl Başkanı ve Harb-İş Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye işçilerimize çalışma hayatlarında göstermiş olduğu alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Başkanı ve Öz İplik-İş Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar; "Niğde3 Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek Adaylık başvurusunun hayırlı olmasını diledik. Bununla birlikte Niğde'de sivil toplum örgütleri olarak Avrupa Birliği projesi hazırlıyoruz. Hazırladığımız proje kapsamında sosyal bir alan hazırlanacak. İşçi arkadaşlarımızın emekçi arkadaşlarımızın hizmetine açacağımız sosyal bir alan ile ilgili bir talebimiz oldu" şeklinde konuştu.

Daha önce yönetimiyle birliktede ziyarette bulunan Belediye-İş Sendikası Başkanı Şaban Özkaymak, "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın adaylık başvurusunun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sendikalardan Belediye Başkanı Akdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement