Seoıl Turkey Kartepe'de Açıldı - Son Dakika
Güncel

Seoıl Turkey Kartepe'de Açıldı

Seoıl Turkey Kartepe\'de Açıldı

Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösterecek Seoil Turkey pipet üretim tesisi düzenlenen tören ardından açıldı.

04.06.2012 20:53  Güncelleme: 20:51

Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Guni ile birlikte açılışı gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeye yatırımcıların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Kartepe İlçesi'nde bir dünya devi daha yatırım yaparak Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde yeni bir tesisi hayata geçirdi. Seoil Turkey adı altında Güney Koreli firma Türkiye'deki yatırımı için Kartepe'yi tercih ederken dünya çapında pipet üretimi yapan firmanın açılış kurdelesini Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Guni ile Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Güney Kore Başkonsolosu Hong Jong Kyoung ve firma yetkilileri ile birlikte hayırlı olsun diyerek kestiler.

Açılışı yapılan Seoil Turkey firması içinde düzenlenen törende protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Törende, Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Guni, Güney Kore Başkonsolosu Hong Jong Kyeong, SEOIL Grup Başkanı Jong İn Kim, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Seoil Direktörü Kim Hyung Yul, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Orhan Arıkan, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticisi Ahmet Atlı, Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Tacettin Akyol, Kartepe Ziraat Bankası Müdürü Zeki Çıtlak, fabrika yetkilileri ve çalışanları hazır bulundu.

Protokol konuşmalarında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yeni iş istihdamı sağlayacak ve önemli bir üretim kapasitesi ile dünya çapında bir üretim hedefleyen firmanın Kartepe'yi tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlçede önemli bir eksikliği gideren firmanın bu yatırım ile ekonomik anlamda ilçeye kazanımlar sağlayacak olmasından dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seoıl Turkey Kartepe'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement