"Sevgi İzi" İle Artık Daha Güvenli Olacaklar - Son Dakika
Güncel

"Sevgi İzi" İle Artık Daha Güvenli Olacaklar

"Sevgi İzi" İle Artık Daha Güvenli Olacaklar

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının Yapımcısı ve Sunucusu Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın başlattığı "Sevgi İzi" projesi büyük ilgi görmeye davam ediyor.

14.12.2017 14:56

Müge Anlı'nın bu projesine Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi de büyük ilgi gösterirken, önceki gün de Sakarya Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaklaşık 16 engelliye daha sevgi izi yapıldı.

SAKARYA'DAN MÜGE ANLI'YA SEVGİ SELİ

Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Sibel Özkal; 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası kapsamında Sakarya Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaklaşık 16 engelliye sevgi izi projesi gerçekleştirildi. benibuldular.com sitesinde kayıt olunarak numara alınan engelli bireyler; Dövmeci Aytaç Çap tarafından kişinin sol bileğinin üzerine işlendi. Sakarya Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Koordinatörlerinden Özlem Karaul ve Dilek Öztürk ile Kurum Müdürü Serap Acar'ın da yalnız bırakmadığı programda; Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi Başkanı Sibel Özkal; Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının Yapımcısı ve Sunucusu Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın yolladığı çeşitli hediyeler engellilere takdim edildi. Sibel Özkal ayrıca Müge Anlı tarafından yollanan 10 adet manuel tekerlekli sandalye de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Dernek Başkanı Sibel Özkal; Sevgi İzi Projesini başlatan ve büyük hizmetleri bulunan Müge Anlı'ya teşekkür ettiğini bir kez daha teşekkür ederek; yollanan hediyeleri de ulaştırdıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sevgi İzi' İle Artık Daha Güvenli Olacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement