Sevgilisinin Kocasını Öldüren Sanık Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sevgilisinin Kocasını Öldüren Sanık Yakalandı

Sevgilisinin Kocasını Öldüren Sanık Yakalandı

Adana'da sevgilisinin kocası Dilan Tutuk'u öldürdüğü iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırılan firari sanık 43 yaşındaki Abdullah A. yakalandı.

13.06.2013 11:12  Güncelleme: 15:45

Adana'nın Yumurtalık İlçesi'nde 2007 yılında meydana gelen olayda G.T. iddiaya göre eşi Dilan Tutuk ile birlikte bağ evine gitti. Evin damında yatan G.T., eşi uyuduktan sonra buraya sevgilisi Abdullah A.'ı da çağırdı.

Dilan Tutuk, evde birlikte olan G.T. ile Abdullah A.'ın seslerine uyandı. Tutuk, damdan inip odaya girdiğinde eşi G.T ile Abdullah Aslan'ı yakaladı. Aslan, Tutuk'u bir odaya kapatarak dövüp kaçtı. Başına aldığı sopa darbesiyle fenalaşan Dilan Tutuk götürüldüğü hastanede tedavi olurken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Yakalanıp bir süre tutuklu yargılanan Abdullah A., Ceyhan 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'Kasten ölüme sebebiyet verecek şekilde yaralama' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ceza Yargıtay tarafından onandı.

Firar eden Abdullah A., dün Adana Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yakalandı. Hakkındaki işlemlerin ardından A., cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgilisinin Kocasını Öldüren Sanık Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement