Sezon Life Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Güncel

Sezon Life Yayın Hayatına Başladı

Sezon Life Yayın Hayatına Başladı

Sezon Pirinç'in kurumsal dergisi Sezon Life yayın hayatına merhaba dedi.

29.02.2012 15:02

Üç aylık periyotlarla yayınlanacak dergide pirinçle yapılan yemek tariflerinden gurme sohbetlerine, sağlıklı beslenme önerilerinden alışveriş trendleri ve gezi yazılarına kadar hayata dair pek çok detay yer alıyor

Gıda sektörünün öncü firmalarından Sezon Pirinç'in kurumsal dergisi Sezon Life Şubat 2012 tarihi itibariyle yayın hayatına başladı. PRoaktif İletişim tarafından hazırlanan dergi üç ayda bir, ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış olmak üzere yılda 4 kez yayınlanacak.

Geniş bir içerikle yayın hayatına başlayan Sezon Life yaşamın farklı renklerinden keyif alan, son trendleri takip eden, yemekten zevk aldığı kadar sağlıklı beslenmeye de önem veren bir kitleye sesleniyor. Hayata dair birçok detayın yer aldığı dergide gurme sohbetleri, sağlıklı beslenme önerileri, Türkiye ve dünyada görülmesi gereken seyahat noktaları, kültür-sanat haberleri, teknoloji, moda ve alışverişe kadar uzanan geniş bir içerik yer alıyor. Pirinçle yapılan eşsiz lezzetler ise derginin içeriğini zenginleştiriyor.

Derginin ilk sayısına Arda'nın Mutfağı programıyla büyük beğeni toplayan Arda Türkmen ve Marie Antoinette Chocolatier'in yaratıcısı Ruken Demirer konuk oluyor. Derginin sayfalarında Makrobiyotik Beslenme Uzmanı Beti Minkin'den sağlıklı yaşamın tüyolarını öğrenirken İstanbul'un tarihi semtlerinden Kanlıca'ya oradan da Dresden ve Costa Brava'ya uzanıyorsunuz. Pirincin de aşka geldiği Şubat ayında kırmızı ve siyah pirinçle hazırlanmış tılsımlı tarifler aşkın mutfakta piştiğini kanıtlıyor.

Sezon Life Genel Yayın Yönetmeni Esra Erdoğan pirincin tarladan sofraya uzanan tüm süreçlerinde yer alan Sezon Pirinç'in pirinçle yolları kesişen insanlarla buluşmak fikrinden yola çıkarak Sezon ekibi olarak dergi projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Ücretsiz olarak dağıtılacak dergiye okuyucular da kendi yemek tariflerini gönderip deneyimlerini paylaşabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezon Life Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement