SGK, Personeline Yönelik Kişisel İletişim Semineri - Son Dakika
Güncel

SGK, Personeline Yönelik Kişisel İletişim Semineri

SGK, Personeline Yönelik Kişisel İletişim Semineri

SGK Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından personeline yönelik kişisel İletişim eğitim semineri düzenlendi.

18.05.2012 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Güvenlik (SGK) Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından personeline yönelik kişisel İletişim eğitim semineri düzenlendi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kişisel gelişim uzmanı eğitimci yazar Mehmet Baki ÖZTÜRK, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Personellerine kişisel iletişim semineri verdi.

Seminerde Kurumda çalışan memurlara seslenen Öztürk, birçok tavsiyede bulundu. Her şey'in bizimle başladığı, mazeretlerin gereksizliğine değinerek Çalışan personellerin ellerinde ne gibi fırsatlar olup ta bunları değerlendirmemeleri gibi birçok konu ve kavram üzerinde durarak eğlenceli bir sunumla bilgilerini paylaştı.

Kurum personellerine gelişime her zaman açık olmaları gerektiğinden sürekli kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeye hazır olmaları gerektiğine vurgu yaparak seminerlerine son verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Konferans Salonu'nda ki seminere Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurettin Nacar, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcıları Mustafa Yıldırım, Ali Yüce ve servis şefleri ve memurlar katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SGK, Personeline Yönelik Kişisel İletişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement