Shell Teknoloji Forumu 29?30 Eylül'de Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Shell Teknoloji Forumu 29?30 Eylül'de Yapılacak

Shell Teknoloji Forumu 29?30 Eylül\'de Yapılacak

Shell'in uluslararası uzmanları bir araya getiren Shell Teknoloji Forumu'nun 5. buluşması 29-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.

14.09.2011 14:40

Shell'in uluslararası uzmanları bir araya getiren Shell Teknoloji Forumu'nun 5. buluşması 29-30 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Shell Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar Çin, Rusya, Hindistan ve Avustralya'da düzenlenen Shell Teknoloji Forumu, aynı zamanda Avrupa'daki ilk buluşmasını da gerçekleştirmiş olacak.

Kurtköy Divan Asia'da gerçekleştirilecek foruma katılan Shell'in global uzmanları, sektördeki son trendleri, işe özel madeni yağ çözümlerini, otomotiv, madencilik, inşaat, metal ve enerji sektörlerinden katılımcılarla interaktif bir ortamda paylaşacak ve Türk müşterilerinin ihtiyaçlarını yüz yüze dinleyerek çözüm önerilerini sunacak.

Forumda Shell uzmanları ve yöneticilerinin yanı sıra, otomotiv, enerji, inşaat, metal ve madencilik sektörlerinin önde gelen temsilcileri de katılacak. Forumdaki konu başlıkları arasında "binek araç teknolojilerinde son gelişmeler", "ağır vasıta motor teknolojilerinde son gelişmeler",

"gelecekteki enerji çözümleri ve akaryakıt teknolojileri" yer alıyor.

Shell Helix motor yağlarının aktif temizleme teknolojisi tanıtmak için şeffaf olarak ve sadece bir adet üretilen "kristal otomobil"in de sergileneceği foruma, Shell'in küresel çalışmalarına yön veren isimler arasında yer alan Shell Küresel Ticari Teknoloji Başkan Yardımcısı Selda Günsel de katılacak.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Shell Teknoloji Forumu 29?30 Eylül'de Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement