Sibel'in Aldığı Karar İbo'yu Yıkıyor - Son Dakika
Güncel

Sibel'in Aldığı Karar İbo'yu Yıkıyor

Sibel\'in Aldığı Karar İbo\'yu Yıkıyor

Arka Sıradakiler, merakla beklenen yeni bölümüyle 11 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de TNT' de.

09.03.2012 23:40  Güncelleme: 23:39

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerini Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk ve Fırat Çöloğlu'nun paylaştığı Arka Sıradakiler'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

İşte 9. bölümde yaşanacaklar:

Sibel'in hazırladığı acı sürprizle İbo ve Tayfa yollara düşer. Sibel ise yarınlarının ne olacağını bilmeksizin, yepyeni bir hayata doğru yapayalnız yol almaktadır. İbo eğitimi de dahil tüm sorumluluklarını Sibel'i bulacağı güne kadar erteler. Sibel'i bulacağı gün İbo için bir Milat olacaktır.

Kendisini birdenbire bir yokluk denizinin ortasında bulan Melis, Hakan'ın tüm itirazlarına rağmen çareyi Osman'a sarılmakta bulur. Ancak Osman genç kızın zannettiği gibi pek de güvenilir bir liman değildir.

Sedat Melis'in güzelliğiyle Gülüm'ün çekiciliği arasında kalmıştır. Gülüm ise kendisini de şaşırtacak denli cesur bir hareketle Sedat'a yaklaşır...

Diğer yandan Gamze bir çeşit tedirginlik denizi içinde boğuşmaktadır. Bir yandan en yakın arkadaşının akıbetini bir yandan da kendi durumunu düşünmektedir. Gamze'yi takip eden çığlık her an, her dakika onun ensesinde gibidir. Kulaklarına "Katil " diye haykırmaktadır. Gamze bu sefer evinin kapısında tüylerini diken diken eden bir sürprizle karşılaşır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sibel'in Aldığı Karar İbo'yu Yıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement