Siirt'te 8 Bölgede Sokağa Çıkma Yasağı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Siirt'te 8 Bölgede Sokağa Çıkma Yasağı

23.11.2017 12:46

Siirt merkez ve Baykan ilçesine bağlı 8 köy ve mezrada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon dolayısıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Siirt merkez ve Baykan ilçesine bağlı 8 köy ve mezrada, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon dolayısıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, merkeze bağlı Sarıtepe ve Tuzkuyusu köyleri ile Kayacık, Karakuyu, Çevre ve Ekinli mezraları ve Baykan ilçesine bağlı Engin ve Çevrimtepe köyleri mülki sınırları içerisinde operasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, operasyon süresince vatandaşların can ve mal güvenliği ile emniyetli şekilde seyahat etme hürriyetinin ortadan kalkacağı değerlendirildiğinden, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkanlarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince, merkeze bağlı Sarıtepe ve Tuzkuyusu köyleri ile Kayacık, Karakuyu, Çevre ve Ekinli mezraları ve Baykan ilçesine bağlı Engin ve Çevrimtepe köyleri mülki sınırları içerisinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te 8 Bölgede Sokağa Çıkma Yasağı - Son Dakika


Advertisement