9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı! - Son Dakika
Güncel

9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı!

9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı!

Siirt'te pes dedirten hırsızlık 9 aylık Muhammed Nur Çelik'i mağdur etti. Bebeğin tedavi masrafları için alınan borç para, Siirt Devlet Hastanesi çocuk servisinden çalındı.

04.06.2017 10:06  Güncelleme: 11:07

Siirt'te 9 aylık Muhammed Nur Çelik'in tedavi masrafları için borç alınan bin 120 euro ve bin 300 doların koyulduğu saksı, hastanenin çocuk servisinden çalındı.

PARA EVDE ÇALINIR DİYE YANLARINA ALMIŞLARDI!

Tınaztepe mahallesinde ikamet eden Mahmut Çelik eşi Gürcan Çelik ile birlikte, 9 aylık bebeklerini tedavi için Siirt Devlet Hastanesi'ne yatırdı. Çelik ailesi, hastane masrafları için yakınlarından aldıkları borç paranın, evde çalınabileceği düşüncesiyle yanlarına aldı.

9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı!

ÇOCUK SERVİSİNDEKİ VAZOYA SAKLADIKLARI TEDAVİ PARASI ÇALINDI

Anne Çelik, kaldıkları Siirt Devlet Hastanesi çocuk servisinde şüphe çekmesin diye bin 120 euro ve bin 300 dolar dövizi rulo şeklinde küçük bir vazonun içine koydu. Sabah uyandığında vazo ve vazonun yanına bıraktıkları içinde 80 TL olan cüzdanın olmadığını gördü.

9 AYLIK BEBEĞİN AİLESİ MAĞDUR OLDU!

Bebeğin babası Mahmut Çelik, hastane masrafları için borç aldığı paranın çalınmasıyla mağdur olduğunu söyledi. Çelik, "3-4 gün önce hastanenin acil servisini geldim. Burada bebeğe yatış verdiler. Borç aldığımız bir miktar parayı tedavi masrafı olarak, ev uygun değil diye yanımıza aldık. Daha sonra bu paranın içinde bulunduğu vazo ve cüzdanım çalındı. Parayı kardeşimden borç almıştım. Çok mağdurum, kiradayım ve zor durumdayım. Çocuğumun karaciğerinde iltihaplanma oluşmuş. Sık sık doktora getirip götürmek zorunda kalıyorum. Param kalmadı, ne yapacağımızı bilmiyorum" dedi.

9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı!

"O PARA BEBEĞİMİZİN HAYATI İÇİN ÖNEMLİYDİ"

Anne Gürcan Çelik ise paranın bebeğinin hayatı için önemli olduğunu belirterek, parayı alanların Allah rızası için geri getirmelerini istedi. Anne Çelik, "Avucumuzda hiçbir şey kalmadı, kocam da engelli olduğu için çalışmıyor. Ne yapacağımızı bilmiyorum" diye konuştu.

9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı!

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 9 Aylık Bebeğin Tedavi Parası Çalındı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement