Şike Soruşturmasında 20 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Şike Soruşturmasında 20 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi

Şike Soruşturmasında 20 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi

25 kişiden 20'si savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 5 kişi ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

06.07.2011 21:50

Şike soruşturması kapsamında adliyeye getirilen 25 kişiden 20'si savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 5 kişi ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılan futbolcuları adliye önünde görüntüleyen basın mensupları ile soruşturma kapsamında gözaltına alınanların yakınları arasında kavga çıktı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde adliyeye getirilen 25 kişi, soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk ve 7 savcı tarafından yaklaşık 9 saat sorgulandı. Savcı sorgulanan 25 kişiden, Fenerbahçeli futbolcular Sezer Öztürk ve Emmanuel Emenike ile Tuğrul Çağrı Özer, Mahmut Boz ve Mustafa Efe'nin serbest bırakılmasına karar verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Sivas Spor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da aralarından bulunduğu 20 kişi tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bu arada serbest bırakılan Emmanuel Emenike'nin işlemlerin yapılması için Yabancılar Şubesi'ne götürüldü.

KAMERAMANLARA SALDIRI

Serbest bırakılan futbolcuları adliye önünde görüntüleyen basın mensupları ile şike soruşturma kapsamında gözaltına alınanların yakınları arasında kavga çıktı. Neden çıktığı belli olmayan kavgada Cihan Haber Ajansı Kameramanı Nurullah Şekeroğlu ve Habertürk kameramanı Mustafa Değirmenci çeşitli yerlerinde darp edildi. Şekeroğlu ve Değirmenci'nin şikayetçi olmaları üzerine çıkan kavgayla ilgili olarak polis 3 kişiyi gözaltına aldı. - İstanbul/ Besiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şike Soruşturmasında 20 Kişi Mahkemeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement