Şile Otoyolunda Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şile Otoyolunda Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Şile Otoyolunda Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Şile otoyolunda bir otomobilin karşı şeride geçerek 2 araca çarpması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

06.08.2014 16:19

Şile otoyolunda bir otomobilin karşı şeride geçerek 2 araca çarpması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Karşı şeride geçen otomobil ortadan ikiye ayrılırken, yaralanan şahıslar ambulanslarla hastaneye aldırıldı.

Şile otoyolu Ömerli mevkiinde meydana gelen kaza, henüz sürücüsü tespit edilemeyen 34 KCU 92 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi üzerine meydana geldi. Karşı şeride geçen araç, Mehmet Fuat Kenç'in kullandığı 06 FD 369 plakalı cip ile Taner Aba'nın kullandığı 06 ELZ 92 plakalı otomobile çarptı. Kazada karşı şeride geçen otomobilde bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralı olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Betül Ala ile Mehmet Akif Akdağ ise Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Karşı şeride geçen otomobilin çarptığı diğer otomobilin sürücüsü Taner Aba ve yanında bulunan Ayşegül Aba ile Çiğdem Aba ise ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza mahalline gelen jandarma, olay yerinde güvenlik şeridi oluşturarak inceleme yaptı. İncelemelerin ardından henüz kimliği tespit edilemeyen şahsın cenazesi Ümraniye Hastanesi morguna kaldırıldı. Araçlar çekici yardımı ile kaldırılırken, otoyolda trafik akışı tekrar normal seyrine döndü.

Kaza sırasında cipin içerisinde bulunan Rüveyda Kenç, "Biz normal yolumuzda gidiyorduk. Arka koltukta oturuyordum. Zaten uykuluydum. Araba bir anda savruldu, gözlerimizi açtık. Arkamıza baktığımızda kazayı gördük" dedi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şile Otoyolunda Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement