Simao İlk Golünü Attı - Son Dakika
Güncel

Simao İlk Golünü Attı

Simao İlk Golünü Attı

Beşiktaş, Süper Lig Ekiplerinden Sivasspor İle Hazırlık Maçında Karşı Karşıya Geldi.

07.01.2011 21:51  Güncelleme: 09:42

BEŞİKTAŞ:2 - SİVASSPOR:2

PORTEKİZLİ FUTBOLCULAR SİMAO, FERNANDES VE ALMEIDA BEŞİKTAŞ FORMASIYLA İLK MAÇLARINA ÇIKTILAR

SİMAO, TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Siyah beyazlı takımın yeni transferleri Simao, Almeida ve Fernandes Beşiktaş formasıyla ilk maçlarına çıkarken, takımın bir golünü Simao kaydetti.

Antalya'daki Gloria Spor Center Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri de izledi. Taraftara kapalı olacağı açıklanan mücadele, maç öncesinde alınan kararla taraftarlara açıldı. Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Simao Sabrosa, ilk 11'de sahaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın diğer yeni transferleri Manuel Fernandes ile Hugo Almeida ise yedekler arasında yer aldı. Fernandes, ikinci yarının tamamında oynarken, Hugo Almeida ise 68. dakikada oyuna dahil oldu. Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, Sivasspor mücadelesine kaptan olarak çıktı. Guti ikinci yarıda oyundan çıktıktan sonra kaptanlık pazu bandını ikinci yarıda oyuna giren İbrahim Toraman taktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

42. dakikada Abdurrahman'ın ceza alanı içine gönderdiği topu Erman filelere gönderdi ve Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı Erman'ın golüyle 1-0'lık Sivasspor üstünlüğü ile tamamlandı.

60. dakikada Simao'nun soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topa yükselen Nobre'nin kafa vuruşunda skora denge geldi: 1-1

64. dakikada soldan çizgiye inen Quaresma, topu ceza alanı içine gönderdi. Altı pas içindeki Simao'nun vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-1

67. dakikada Sivasspor'da sağdan ceza alanına ortalanan topa kafayla vuran Hayrettin, meşin yuvarlağı filelere göndererek 2-2'lik eşitliği sağladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Simao İlk Golünü Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement