Şimdi Onları Giyindirme Zamanı Da Ol - Son Dakika
Güncel

Şimdi Onları Giyindirme Zamanı Da Ol

Şimdi Onları Giyindirme Zamanı Da Ol

Kısa adı YÖÇEYDER olan Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; 20 yılı aşkın süredir Sakarya'da Yetim ve Öksüzlerin hamisi olarak vazife icra etmeye devam ediyor.

28.08.2017 13:29  Güncelleme: 13:30

20 yılı aşkın süredir Sakarya'da Yetim ve Öksüzlerin hamisi olarak vazife icra etmeye devam eden Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; bu vazifeyi anlık yardımlarla değil 365 güne yayarak, yetimlerin gerek okul hayatlarında gerek sosyal hayatlarında var olmaya gayret ediyor. Sadece yetimlerle değil anneleriyle de çeşitli eğitim gezi ve benzeri birçok etkinlik yapıyor. Yetim ailelerin en yoğun maddi yardım ihtiyaçları olduğu dönemler ise Ramazan ve Kurban Bayramları, okul açılma sezonları ile çocukların Eğitim sağlık giderlerinden oluşmaktadır

100 TL'Yİ BAĞIŞLAYARAK, BİR YETİMİ DE GİYDİREBİLİRSİNİZ

İlköğretim ve lise için ayrı çalışmalar halinde talebelerin her türlü talebini değerlendirdiklerini ifade eden YÖÇEYDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türkoğlu; "Şu anda hizmet ettiğimiz ailelerimizden ilk - orta - lise çağında 395 öğrencimiz var ve onlar bizlerden okul sezonu başlangıcındaki en yükü ağır okul kıyafetleri konusunda destek bekliyorlar. Hayırseverler, bir çocuğun okul giyim bedeli olan 100 TL'yi bağışlayarak, bir yetimi de giydirebilirler. Derneğimiz, yetim talebelerin kıyafetlerini de yine Sakaryalı hayırseverlerle çözmek istiyor. Yetimlerin bu talebini, bu mübarek ay ve bayram hürmetine yerine getirmenizi arzuluyor, saygılarımızı sunuyoruz. Derneğimize bu konuda yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz; Türkiye Finans Katılım Bankası TR75 0020 6001 0999 0664 8700 01 nolu iban numaramıza yatırabilecekleri Ulus Caddesi No:37 Adapazarı adresimize bizzat gelerek veya 0264 2783814 ve 0506 2933040 nolu telefondan irtibat kurabilirler" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şimdi Onları Giyindirme Zamanı Da Ol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement