"Sımsıcak Bir Yaz" - Son Dakika
Güncel

"Sımsıcak Bir Yaz"

"Sımsıcak Bir Yaz"

MM Bahçecik, 1999 yılında ilkini gerçekleştirdiği, sonrasında ise rituel haline gelen, İlkbahar /Yaz – Sonbahar / Kış koleksiyon çekimleriyle saç modasını belirlemeye devam ediyor.

30.04.2013 16:52  Güncelleme: 16:57

34 yıldır Türk kadınlarını güzelleştiren MM Bahçecik, 2013 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu ile dünya trendlerini Türk kadınlarıyla buluşturuyor. Zeynel Abidin Ağgül'ün gerçekleştirdiği çekimde birbirinden iddialı, rengarenk kostümleri ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken Gamze Özçelik sağlıklı saçlarıyla Bahçecik kadınına ilham veriyor…

Her sene tekrarladığı koleksiyon çekimleriyle saç modasına yön veren MM Bahçecik, 2013 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu, yaz güneşinin ışıltısını saçlarında taşımak isteyen kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor! MM Bahçecik, "Sımsıcak Bir Yaz" ismini verdiği bu koleksiyonda, güneşin hayat veren enerjisini ve sıcak renklerini çağrıştıran ışıltılı balyajlara, natürel karamel tonlarına ve sıcak yaz günlerinde rahatlık sağlayacak hareketli kesimlere dikkat çekiyor.Bir çok farklı saç boyuna uygulanan, fonksiyonel ve bir o kadar şık kesimler, yaz tatilllerinin salaş havasında bile stil sahibi bir görünüme sahip olmayı vaad ediyor. Bu keyifli koleksiyon çekiminde, her zaman uzun sarı saçları ile görmeye alıştığımız Gamze Özçelik, birçok farklı kısa kesim ve değişik saç rengi alternatifleriyle de görüyoruz.

Sağlıklı saçlarıyla her zaman gündemde olan Gamze Özçelik'in rengarenk kostümlerle poz verdiği çekimlerde kullanılan, çiçeklerle süslü dekor; MM Bahçecik'in elinden çıkan ışıltılı saçlarla birleşince, ortaya son derece renkli ve keyifli görüntüler çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sımsıcak Bir Yaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement