Sinop Üniversitesi'nde Filistin ile Dayanışma Dinletisi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sinop Üniversitesi'nde Filistin ile Dayanışma Dinletisi Gerçekleştirildi

Sinop Üniversitesi\'nde Filistin ile Dayanışma Dinletisi Gerçekleştirildi

Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen 'Filistin ile dayanışma dinletisi'nde, üniversite öğrencileri Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla şiirler okudu, koro tarafından eserler seslendirildi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir, programda Filistin halkına uygulanan zulmün son bulmasını dileyerek öğrencilere teşekkür etti.

22.05.2024 17:29

Sinop'ta, üniversite öğrencileri tarafından Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla "Filistin ile dayanışma dinletisi" gerçekleştirildi.

Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde gerçekleştirilen programda şiirler okunarak, ilahiyat fakültesi öğrencilerinden oluşan koro tarafından segah ve uşşak makamından eserler seslendirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin de gerçekleştirildiği programda, Filistin'de hayatını kaybedenler için dua edildi.

Programa katılan Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Filistin halkına uygulanan insanlık dışı zulmün bir an önce son bulmasını dileyerek, "Sinop Üniversitesi olarak her zaman Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Bu tür programlarla orada yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek çok önemli. Öğrencilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinop Üniversitesi'nde Filistin ile Dayanışma Dinletisi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement