Sinop Belediyesi, vatandaşlara iftar verdi.
İskele Meydanı Atatürk Anıtı yanında verilen iftara, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Ergül, iftara katılan vatandaşların masalarını dolaşarak yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade eden Ergül, tek başına hiçbir şeyin değeri olmadığını birçok işin birlik içinde yapıldığında anlamlı olduğunu söyledi.
Ergül, başarılı işlerin el birliği içinde uyumlu bir çalışmanın ürünü olduğunu ve Sinop'ta önemli birçok işe birlikte imza attıklarını belirterek tüm personele teşekkür etti.
Son Dakika › Güncel › Sinoplular Belediyenin İftarında Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.